Weet waar u aan toe bent

Van idee tot lancering

Zaakmakers streeft naar pure topkwaliteit. Om dit te realiseren, waarborgen en kunnen blijven nastreven is structuur en werkwijze van essentieel belang. Graag leggen we u uit hoe wij te werk gaan zodat u goed weet wat u mag verwachten en waar u aan toe bent.
Dat is nou precies Zaakmakers. We helpen u graag.
Weet waar u aan toe bent

Van idee tot lancering

De website van uw bedrijf verdient enkel topkwaliteit. Uw website ontworpen en ontwikkeld met passie, visie en deskundigheid waarbij uw wensen en ambities centraal staan. Breng uw bedrijf professioneel en effectief onder de aandacht bij uw doelgroep. Versterk uw online zichtbaarheid, vindbaarheid en impact binnen de markt. Wij zijn Zaakmakers. We helpen u graag.
FASE 1

Discovery

Uw wensen worden uitgebreid in kaart gebracht zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uw roadmap naar de toekomst.
FASE 2

Design

De vertaalslag van uw ambities en doelstellingen naar visuele werkelijkheid in effectieve design- en marketingoplossingen.
FASE 3

Development

Development op maat. Ontwikkeling van uw specifieke wensen naar technische optimalisatie en krachtige functionaliteit.
FASE 4

Delivery

Levering van topkwaliteit door onze specialisten. Ons einddoel is uw startpunt. We bouwen samen met u aan uw succes.
1. Discovery

Inventarisatie van uw wensen.
De roadmap naar de toekomst.

Een succesvol resultaat begint altijd met een goede voorbereiding. Tijdens de discoverfase in onze werkwijze worden uw wensen, ambities en doelstellingen op het gebied van uitstraling, vormgeving en functionaliteit samen met u duidelijk in kaart gebracht. Deze fase is cruciaal voor het verdere verloop van het proces dus hier wordt van uit Zaakmakers veel aandacht aan besteedt. Onze specialisten willen u en uw bedrijf goed leren kennen en als het ware in uw hoofd kruipen om de juiste vertaalslag te maken van uw wensen naar een effectieve roadmap. In deze fase van de werkwijze wordt er uitgebreid gekeken naar de aard van uw bedrijf/organisatie, welke diensten en/of producten u levert, wie uw doelgroep is en op welke manier u uw bedrijf wilt profileren. Zo wordt er een duidelijk beeld gegenereerd van het gewenste resultaat. Deze wensen, ambities en doelstellingen worden vastgelegd in een werkplan wat als basis voor het verdere traject zal worden gebruikt. Afhankelijk van de gewenste oplossing(en) wordt het werkplan gestructureerd en gefaseerd opgesteld van start tot finish.

Werkwijze Fase 1: Discovery
Werkwijze Fase 2: Design
2. Design

De vertaalslag van uw ambities
naar visuele werkelijkheid.

In deze fase van de werkwijze vindt de daadwerkelijke vormgeving plaats waarbij gelet wordt op de vastgestelde scope en de door u aangegeven wensen. Met een scope wordt bedoeld welke werkzaamheden we op basis van de discovery-fase gaan uitvoeren. Alles wat niet in deze roadmap staat vermeld, valt buiten de scope. Om het project zo effectief mogelijk te kunnen laten verlopen is het van groot belang dat zo veel mogelijk in de eerste fase wordt vastgelegd. Wensen op het gebied van visualiteit en/of functionaliteit die tijdens het proces kenbaar worden gemaakt kunnen vertraging in het verdere verloop van het proces opleveren. We zijn in de volgende fase van het project beland en hebben inmiddels uw bedrijf goed leren kennen en zijn we dus in staat om de juiste vertaalslag te maken van uw wensen naar visuele oplossingen. In deze fase van onze werkwijze wordt het aangeleverde primaire design met u besproken, door u geaccordeerd en wederom vastgelegd in het werkplan. Voorafgaand aan de design-fase is uitgebreid stilgestaan om het gewenste resultaat te kunnen realiseren.

3. Development

De ontwikkeling van uw wensen
naar krachtige functionaliteit.

Nadat de designfase succesvol is afgerond is het tijd voor de technische aspecten, zoals bijvoorbeeld coderingswerkzaamheden bij een website. Afhankelijk van de omvang aan gewenste technische functionaliteit wordt de vooraf ingeschatte ontwikkeltijd ingepland en gereserveerd om deze werkzaamheden uit te voeren.

Denk hier aan specifieke wensen met betrekking tot uw website zoals een online boekingssysteem of een digitaal facturatiesysteem voor uw webshop, onze specialisten staan  voor u klaar. Ook voor deze fase conform onze werkwijze is er van te voren een uitgebreid voorbereidingstraject aan vooraf gegaan. Voordat deze werkzaamheden daadwerkelijk worden uitgevoerd is in de discovery fase reeds een technisch- en functioneel ontwerp gemaakt waarbij de gewenste functionaliteit is beschreven zodat onze ontwikkelaar hiermee direct aan de slag kunnen gaan.

Werkwijze Fase 3: Development
Werkwijze Fase 4 : Delivery
4. Delivery

Lancering van uw succes.
Ons einddoel is uw startpunt.

Nadat zowel de design- als de development fase succesvol zijn afgerond, dus dat wil zeggen uitgebreid integraal getest en geaccordeerd/geaccepteerd, kan er worden overgegaan naar de fase van uitlevering, de delivery-fase. Deze fase in onze werkwijze wordt ook wel lancering, launch of go-live genoemd. Hierbij wordt met name gedoeld op het overzetten van de ontwikkel/testomgeving naar productie. Effectief betekent dit in onze werkwijze het in gebruik nemen van het product, zoal bijvoorbeeld een website of webshop. Inclusief bij de delivery-fase hoort een algemene gebruikerstraining waarbij u meer te weten komt over de werking, gebruik en onderhoud van uw website of webshop. Ook is er bij deze training voor u gelegenheid om uw gebruikersvragen te stellen. Tenslotte blijven we bij lancering drie dagen standby om indien nodig ondersteuning te bieden. Deze periode noemen we after-live-support. Zo kunt u goed voorbereid van start gaan en beschikt u over een gedegen basis aan kennis en informatie over uw website of webshop. Ook na deze periode staat Zaakmakers natuurlijk graag voor u klaar.

1. Discovery

Inventarisatie van uw wensen.
De roadmap naar de toekomst.

Een succesvol resultaat begint altijd met een goede voorbereiding. Tijdens de discoverfase worden uw wensen, ambities en doelstellingen op het gebied van uitstraling, vormgeving en functionaliteit samen met u duidelijk in kaart gebracht. Deze fase is cruciaal voor het verdere verloop van het proces dus hier wordt van uit Zaakmakers veel aandacht aan besteedt. Onze specialisten willen u en uw bedrijf goed leren kennen en als het ware in uw hoofd kruipen om de juiste vertaalslag te maken van uw wensen naar een effectieve roadmap.

In deze fase wordt er uitgebreid gekeken naar de aard van uw bedrijf/organisatie, welke diensten en/of producten u levert, wie uw doelgroep is en op welke manier u uw bedrijf wilt profileren. Zo wordt er een duidelijk beeld gegenereerd van het gewenste resultaat. Deze wensen, ambities en doelstellingen worden vastgelegd in een werkplan wat als basis voor het verdere traject zal worden gebruikt. Afhankelijk van de gewenste oplossing(en) wordt het werkplan gestructureerd en gefaseerd opgesteld van start tot finish.

Werkwijze Fase 1: Discovery
2. Design

De vertaalslag van uw ambities
naar visuele werkelijkheid.

In deze fase vindt de daadwerkelijke vormgeving plaats waarbij gelet wordt op de vastgestelde scope en de door u aangegeven wensen. Met een scope wordt bedoeld welke werkzaamheden we op basis van de discovery-fase gaan uitvoeren. Alles wat niet in deze roadmap staat vermeld, valt buiten de scope. Om het project zo effectief mogelijk te kunnen laten verlopen is het van groot belang dat zo veel mogelijk in de eerste fase wordt vastgelegd. Wensen of voorkeuren op het gebied van visualiteit en/of functionaliteit die tijdens het proces kenbaar worden gemaakt kunnen vertraging in het verdere verloop van het proces opleveren. We zijn in de volgende fase van het project beland en hebben inmiddels uw bedrijf goed leren kennen en zijn we dus in staat om de juiste vertaalslag te maken van uw wensen naar visuele oplossingen. In deze fase wordt het aangeleverde primaire design met u besproken, door u geaccordeerd en wederom vastgelegd in het werkplan. Voorafgaand aan de design-fase is uitgebreid stilgestaan op allerlei zaken om het gewenste resultaat te kunnen realiseren.

Werkwijze Fase 2: Design
3. Development

De ontwikkeling van uw wensen
naar krachtige functionaliteit.

Nadat de designfase succesvol is afgerond is het tijd voor de technische aspecten, zoals bijvoorbeeld coderingswerkzaamheden bij een website. Afhankelijk van de omvang aan gewenste technische functionaliteit wordt de vooraf ingeschatte ontwikkeltijd ingepland en gereserveerd om deze werkzaamheden uit te voeren.

Denk hier aan specifieke wensen met betrekking tot uw website zoals een online boekingssysteem of een digitaal facturatiesysteem voor uw webshop, onze specialisten staan  voor u klaar. Ook voor deze fase is er van te voren een uitgebreid voorbereidingstraject aan vooraf gegaan. Voordat deze werkzaamheden daadwerkelijk worden uitgevoerd is in de discovery fase reeds een technisch- en functioneel ontwerp gemaakt waarbij de gewenste functionaliteit is beschreven zodat onze developers hiermee direct aan de slag kunnen.

Werkwijze Fase 3: Development
4. Delivery

Lancering van uw succes.
Ons einddoel is uw startpunt.

Nadat zowel de design- als de development fase succesvol zijn afgerond, dus dat wil zeggen uitgebreid integraal getest en geaccordeerd/geaccepteerd, kan er worden overgegaan naar de fase van uitlevering, de delivery-fase. Deze fase wordt ook wel lancering, launch of go-live genoemd. Hierbij wordt met name gedoeld op het overzetten van de ontwikkel/testomgeving naar productie. Effectief betekent dit het in gebruik nemen van het product, zoal bijvoorbeeld een website of webshop. Inclusief bij de delivery-fase hoort een algemene gebruikerstraining waarbij u meer te weten komt over de werking, gebruik en onderhoud van uw website of webshop. Ook is er bij deze training voor u gelegenheid om uw gebruikersvragen te stellen. Tenslotte blijven we bij lancering drie dagen standby om indien nodig ondersteuning te bieden. Deze periode noemen we after-live-support. Zo kunt u goed voorbereid van start gaan en beschikt u over een gedegen basis aan kennis en informatie over uw website of webshop. Ook na deze periode staat Zaakmakers natuurlijk graag voor u klaar.

Werkwijze Fase 4 : Delivery
De keuze is aan u

Kies voor topkwaliteit
Vraag nu een offerte aan.

Bent u er klaar voor om de eerste stappen te zetten richting topkwaliteit voor uw bedrijf?
Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Start vandaag nog met het online succes van uw bedrijf met Zaakmakers.
https://www.zaakmakers.com/wp-content/uploads/2020/04/wit-logo-e1586427228250.png
Zaakmakers Nederland
Bezoekadres
Leerlooierstraat 25
4871 EP Etten-Leur Nederland
SOCIAL MEDIALet's connect!
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons op onze socials.
https://www.zaakmakers.com/wp-content/uploads/2020/04/wit-logo-e1586427228250.png
Zaakmakers Nederland
Bezoekadres
Leerlooierstraat 25
4871 EP Etten-Leur Nederland
Let's Connect!

© 2023 Zaakmakers – Alle rechten voorbehouden

©2023 Zaakmakers – Alle rechten voorbehouden